Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Εμπρός να τσακίσουμε τυράννους φασίστες

Ο αραβικός κόσμος σε ξεσηκωμό. Τυνησία, Αίγυπτος, Υεμένη, Ιορδανία βράζουν. Ο τύραννος της Αιγύπτου Μουμπάρακ μετράει τις ώρες του. Και όπως πάντα, «λουφάζουν έντρομοι οι ξένοι οι λύκοι». Πριν μια βδομάδα, ο Σαρκοζί αρνήθηκε την είσοδο στο φασίστα της «σοσιαλιστικής διεθνούς» Μπεν Άλι. Τώρα οι ΗΠΑ άρχισαν ήδη να «τα μασάνε» στη στήριξη Μουμπάρακ. Τρέμουν το ποτάμι των εξελίξεων!

Δυστυχώς στα αραβικά κράτη, οι κυβερνήσεις των διαφθαρμένων πολιτικών δεν έχουν αφήσει περιθώριο ύπαρξης οποιουδήποτε λαϊκού ηγέτη, έτοιμου για την κατάλληλη ώρα. Είναι μοιραίο οι χώρες αυτές μετά τη λαϊκή επανάσταση να περάσουν σε «ισλαμικά καθεστώτα». Οι ιμάμηδες είναι οι μόνοι έτοιμοι να ηγηθούν. Δυστυχώς, και πάλι δυστυχώς. Οι αλλαγές από εκεί και πέρα είναι απρόβλεπτες, αλλά σίγουρα θα αφορούν την παγκόσμια σκακιέρα.

Στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική. Η διαφθορά των κομμάτων της κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας μας δεν έχει προηγούμενο. Και τώρα όλοι το ξέρουν. Ότι και να λένε τα ψευτογκάλοπ, ο λαός γνωρίζει. Και δεν ελπίζει σε εκλογές. Άλλωστε ποτέ δεν έγιναν ανόθευτες εκλογές στην χώρα μας. Ελπίζει στη λαϊκή επανάσταση.

Και είναι σίγουρο ότι αν ο ελληνικός λαός ξεσηκωθεί θα βρει πόρτες ανοιχτές. Η ελληνική αστυνομία είναι για τα πανηγύρια. Οι μπάτσοι τη μόνη μάχη που θα επιχειρήσουν, είναι για την κάλυψη της φυγής των αφεντάδων τους. Αν οι τελευταίοι προλάβουν!

Το κράτος καρνάβαλος αποδείχτηκε και χτες με τα γεγονότα της κατάληψης της Νομικής, από τους λαθρομετανάστες. Αίσχος. Δε στρέφομαι κατά των φουκαράδων των μεταναστών. Σε καμία περίπτωση. Αλλά ότι έγινε δείχνει ότι στο κράτος μας δεν λειτουργεί τίποτα.

Και στο κράτος μας δεν λειτουργεί τίποτα γιατί η κομματοεξαρτώμενη ψευτοδημοκρατία μας έχει σαπίσει. Αναμένεται μόνο η κατάρρευσή της. Τίποτα άλλο._