Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Πωλείται η Ελλάς

Και με αυτά και αυτά φτάσαμε στο σήμερα. Πωλείται η Ελλάς!

Δυστυχώς οι συνέλληνες πιάστηκαν στον ύπνο. Από αυτούς που πριν λίγα μόνο χρόνια ο πάσα ένας αποκαλούσε «χαζούς». Αναφέρομαι στο Γιωργάκη και την παρέα του. Αλλά δε μένω σε αυτό. Σήμερα δεν υπάρχουν περιθώρια ιστορικών αναδρομών. Πρέπει να αντιληφθούμε τι μας συμβαίνει.

Αυτό που μας συμβαίνει είναι το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας. Όχι της κρατικής, της εθνικής. Και να ξεκαθαρίσουμε, αυτά που σήμερα πωλούνται, περνάνε σε μη ελληνικά συμφέροντα. Πολλοί θα πουν καλύτερα, τώρα με κουμανταδόρους τους ξένους θα προκόψουμε. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Γιατί προκόψουν ή δεν προκόψουν οι επιχειρήσεις που θα στηθούν, δεν θα αφορούν εμάς. Δε θα αφορούν τα παιδιά μας. Θα αφορούν όλους αυτούς που πρόθυμοι θα δουλέψουν ως σκλάβοι στις πολυεθνικές που θα απλώσουν τα πλοκάμια τους στον τόπο μας. Αυτούς που σήμερα αποκαλούμε λαθρομετανάστες.

Και πάλι κάποιοι θα πουν ότι πρέπει οι έλληνες να πάψουν να είναι «κοπρίτες» και να γίνουν εργατικοί. Ας είμαστε ρεαλιστές. Τα παιδιά μας δε θα μπορέσουν ποτέ να γίνουν ανταγωνιστικά ως εργάτες σε αντιπαράθεση με τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Για πολλούς λόγους. Γιατί δεν τα προετοιμάσαμε για εργάτες. Γιατί ούτε εμείς, ούτε αυτά, θέλουν να γίνουν εργάτες. Και πάλι δε μένω στο γιατί, αναφέρομαι στα γεγονότα. Και εκτός από χειρονακτική εργασία, άλλες δουλειές δεν θα προσφέρονται στο μέλλον στη χώρα μας. Το ελάχιστο απαιτούμενο επιστημονικό δυναμικό θα έρχεται απ’ έξω κατ’ επιλογή των ξένων πολυεθνικών.

Και αν η γενιά των παιδιών μας βγει εκτός εργασίας τι θα συμβεί; Αυτό που βλέπουμε ήδη. Τα παιδιά μας δε θα μπορέσουν να φτιάξουν οικογένειες. Και δε χρειάζεται τίποτα άλλο φίλοι μου! Αν δεν υπάρξει μεθεπόμενη γενιά, …εξαφανιστήκαμε ως έθνος. Το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό;

Έλληνες, ξεσηκωθείτε. Απαλλαγείτε από τους προδότες πολιτικούς που σας αφιόνισαν και σας πούλησαν. Το οφείλετε στα παιδιά σας.