Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ είναι δω και ληστεύει το λαό

Χαιρετίζω τους ηρωικούς έλληνες φοιτητές του Βερολίνου. Ο δυναμισμός τους εμπνέει κάθε έλληνα πατριώτη. Τον κάνει να ανασαίνει ελπίδα ελευθερίας. Μακριά από πολιτικούς και τη Λερναία Ύδρα με τα 300 κεφάλια που κατασπάραξε τη δύσμοιρη Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι δω και ληστεύει το λαό. Αλλά είναι στο χέρι του λαού η απαλλαγή. Η καταδίκη. Και το Γουδί είναι πάντα εκεί.

Ο κ Παπανδρέου, αποδεδειγμένα πλέον και δια των λόγων του κ Στρος Καν, μεθόδευσε τεχνηέντως την υποταγή της χώρας στο ΔΝΤ. Πέρυσι τον Αύγουστο υπήρξε έντονη φημολογία σε κύκλους των Αθηνών ότι αυτοί οι οποίοι του ζήτησαν να το κάνει αυτό, τον αντάμειψαν με τρία δισεκατομμύρια ευρώ. Σήμερα δεν είμαστε σε θέση ακόμα να γνωρίζουμε αν και κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια. Ξέρομε όμως πως σαφώς γνώριζε ότι δεσμεύοντας τη χώρα στο ΔΝΤ την υποδουλώνει, την εξαθλιώνει και την ξεπουλά. Ότι αυτά κάνει το ΔΝΤ, τα έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, προ μνημονίου.

Συμπέρασμα: Ο κ Παπανδρέου εν γνώση του μεθόδευσε απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Προφανώς είχε τους λόγους του. Επί της πράξης όμως, αν υπήρχε Ελληνική Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να έχει ήδη επέμβει. Δυστυχώς οι Νενέκοι και σήμερα περισσεύουν.