Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Οι κλέφτες είναι εδώ

Διάγω εκτός. Σας το είπα και στην ανάρτηση της 7ης Μαρτίου. Παρακολουθώ τα νέα από το διαδίκτυο, το ράδιο και όποιες εφημερίδες φτάνουν εδώ. Και η διάθεσή μου έχει περάσει από το στάδιο της αγανάκτησης και της οργής στο στάδιο του πένθους. Το μέλλον της χώρας μας φαίνεται σα να έχει προαποφασιστεί.

Οι κλέφτες της συμπολίτευσης και της «αντιπολίτευσης» συνεχίζουν να νέμονται την εξουσία και να καταληστεύουν ότι βρεθεί μπροστά τους. Και η σημερινή εικόνα αποθράσυνσής τους ήταν αναμενόμενη. Μην παραβλέπουμε ότι αυτοί ξέρουν πως το χρονικό περιθώριο δράσης στενεύει.

Αποφάσισαν την «ενίσχυση» των τραπεζών με άλλα 30 δισεκατομμύρια ευρώ. Δάνειο από την ευρωπαϊκή τράπεζα με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή και πάλι το ελληνικό κράτος δανείζεται για να τα δώσει στους ημέτερους των κυβερνώντων. Και προφανώς οι ημέτεροι δε θα φανούν και αχάριστοι, ειδάλλως δεν θα έχουν άλλα!

Όσο για το θέατρο από τη χορωδία του χτεσινού υπουργικού συμβουλίου, ξετσίπωτη κοροϊδία. Τίποτα άλλο παρά φτηνή σκηνοθεσία «επικοινωνιακής πολιτικής». Δήθεν οι υπουργοί διεκδικούν από τις τράπεζες για το λαό και πράσινα άλογα. Παραμύθια της Χαλιμάς. Λένε οι ίδιοι, αυτά που θα τους έλεγε και το πιο πιστό τους, δηλαδή το πιο καλοταϊσμένο, κομματόσκυλο. Ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν στις παρελάσεις αύριο χωρίς πολύ γιουχάισμα, αφού αυτοί «αντιστέκονται». Αίσχος. Οι υπουργοί αντιστέκονται στην κυβερνητική πολιτική; Και τότε ποιοι κυβερνούν; Και ακόμα, αν δεν κυβερνούν οι ίδιοι τότε γιατί δεν παραιτούνται; Αλλά στην Ελλάδα, ποιος σαλτιμπάγκος αφήνει την κουτάλα!

Σκάνδαλο μεγατόνων. Η πρόσληψη του κ Γιουρέτζιαν ως μαϊμού συμβούλου για αποκρατικοποιήσεις 50 δισεκατομμυρίων ευρώ! Το ξεπούλημα του αιώνα με βιτρίνα αχυράνθρωπο και εταιρεία μαϊμού! Οπότε το πάρτι των πολιτικών μας εγγυημένο! Το παιχνίδι στα χέρια τους, άρα οι μίζες τους άμεσες και εξασφαλισμένες. Καλά δεν υπάρχει εισαγγελέας; Σε οποιοδήποτε άλλο μόρφωμα κράτους, αποικίας, προτεκτοράτου, ο υπουργός οικονομικών θα έπρεπε να έχει ήδη κλειστεί στη φυλακή. Και στην Ελλάδα το λένε στις ειδήσεις και η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε τελειώσει._