Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Βρυχηθμοί Νενέκων

Δε θα κρύψω ότι πικράθηκα ιδιαίτερα με το άκουσμα της χτεσινής δήλωσης του κ Ραγκούση. Κατά λέξη ο κ Ραγκούσης είπε: «Πιστεύω ότι πρέπει να πάρομε όλα τα απαραίτητα μέτρα, μεταξύ των οποίων και σχετικές συνταγματικές εγγυήσεις ώστε καμιά άλλη κυβέρνηση τύπου Καραμανλή, ποτέ στο μέλλον να μην έχει ξανά το περιθώριο να καταστρέψει τη χώρα υπερχρεώνοντάς την».

Προφανώς με πίκρανε η αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή. Το  ποταπό ήθος αυτής της αναφοράς. Ναι είμαι οπαδός του Καραμανλή. Αλλά δεν κάνω αυτή την ανάρτηση για να υπερασπίσω τον Καραμανλή. Ούτε καν τον υπερασπίζω σε όλες του τις πράξεις. Κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί θέλω να κραυγάσω σε όλους τους σημερινούς κυβερνώντες, τους νεοταξικούς πασόκους με τις ωτοασπίδες, ότι «φτάνει πια ο εμπαιγμός»!

Και δεν αναφέρομαι στο ποιος υπερχρέωσε την Ελλάδα. Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι. Αναφέρομαι στον ευτελή και εμφανή στόχο του πολιτικού νάνου κ Ραγκούση.

Ο κ Ραγκούσης θέλει να στρώσει το χαλί για την υλοποίηση της δέσμευσης Παπανδρέου προς Μέρκελ «και» για συνταγματική δέσμευση της Ελλάδας σε λιτότητα διαρκείας. Να σημειώσω ότι ο κ Παπανδρέου είναι ο μόνος από «τους μικρούς της ένωσης», ο οποίος δουλοπρεπώς και γλοιωδώς φερόμενος πρότρεξε να συναινέσει στην πρόταση Γερμανίας-Γαλλίας για συνταγματικές δεσμεύσεις των χωρών μελών σε ισολογισμένους προϋπολογισμούς. Το κάνει αυτό εκλιπαρώντας την κ Μέρκελ για να συναινέσει την 25η Μαρτίου για τη μείωση επιτοκίου και την επαναγορά χρέους της Ελλάδας. Προσέξτε, η εξευτελιστική αυτή πράξη του κ Παπανδρέου δεν έχει σκοπό τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ελλάδα και με αυτά δεν σώζεται. Ο σκοπός του κ Παπανδρέου είναι να τα πετύχει αυτά για να τα χρησιμοποιήσει ως προπαγάνδα στις εκλογές που είχε σχεδιάσει για τον Απρίλιο.

Και παρόλο που τα παραπάνω είναι ευρέως γνωστά, ο κ Ραγκούσης εχτές επιχείρησε να αμυνθεί όχι με επίθεση αλλά με πολιτικό τραμπουκισμό. Δεν είναι απλός Νενέκος και Γερμανοτσολιάς, είναι ένας καθαρόαιμος Εφιάλτης!

Ύστερα, τους κακοφαίνονται τα γιούχα του λαού όπου και αν εμφανιστούν. Δέστε τα χάλια Παπανδρέου και Πάγκαλου στο εξωτερικό, αλλά και Σαχινίδη και Διαμαντοπούλου ενδότερα. Eξακολουθούν να παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Θα κάνουν το ίδιο και στο λιντσάρισμα; Όπου να ναι έρχεται.