Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το τζαμί


Με μεγάλη πίκρα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην πατρίδα  μου, Ελλάδα. Όλα. Τη φτώχεια, την ανεργία, τα χαράτσια, τους κλέφτες πολιτικούς. Και τώρα το τζαμί!

Ο «συμπατριώτης» Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να συνδέσει το όνομά του, και την πρωθυπουργία του, με το χτίσιμο μεγαλειώδους οθωμανικού τεμένους στην Αθήνα. Την Αθήνα των Ελλήνων Αγωνιστών του 21.

Οι νενέκοι βουλευτές ανά τα κανάλια επικροτούν ως μοντέρνοι και δήθεν οπαδοί της ανεξιθρησκίας! Με μία λέξη: Ντροπή τους. Των βουλευτάδων της μαϊμουδο-δημοκρατίας και της μαριονέτας-πρωθυπουργού.

Η υπενθύμιση της εντολής του Σάχη Αλ Θάνη στον κ Σαμαρά, κατέφθασε στις 28 Μαρτίου. Με την πτήση QR 472 της Qatar Airways, ο υφυπουργός κ Μηταράκης, εννοείτε ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση (!), μετέφερε τη σαφή εντολή-Αλ Θάνη. Μη φανταστείτε ότι τον είχε συναντήσει. Όχι βέβαια, ένας ανθυποϊπποκόμος του Σάχη δέχτηκε να συναντήσει τον κ Μηταράκη, μόλις την προηγούμενη. Ήταν αρκετός!

Γνωρίζοντας την αποστολή Μηταράκη, θαύμασα την οσφυοκαμψία Σαμαρά. Μια-δυο μέρες μετά, υπέγραψε την απόφαση ανέγερσης του Τεμένους!

Γνωρίζουν άραγε τι κάνουν; Κάνουν την Αθήνα πόλο έλξης όλων των αράβων μουσουλμάνων. Με σαφείς, προφανείς και άμεσες συνέπειες. Και ανοίγουν την πόρτα στον ισλαμικό μεσαίωνα .

Αλλά γιατί άραγε το κάνουν; Νομίζουν ότι ο Αλ Θάνη θα τους δώσει λεφτά; Προφανώς ναι. Ονειρεύονται λοιπόν πετροδόλαρα! Κάτω και πάνω από το τραπέζι. Αλλά είναι αλήθεια; Αν ρώταγαν τους Γάλλους θα ήταν πιο συγκρατημένοι. Οι άραβες θα πάρουν ότι θέλουν και στη συνέχεια θα πάθουν αμνησία! Το συνηθίζουν, αιώνες τώρα!

Και οι Έλληνες;_