Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η επαύριον!



Έχω δει τα χτεσινά αποτελέσματα και μόλις άκουσα και τον φίλτατο Γιώργο Τράγκα στο αποψινό «Χωρίς Αναισθητικό» (Δευτέρα 19/5/2014). Σκέφτομαι διάφορα, κάποια από αυτά γράφω παρακάτω, με πικρία δυστυχώς.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι το μνημονιακό μέτωπο νίκησε. Δεν αναγνωρίζω δικαιολογίες ότι αυτοί οι οποίοι ψηφίστηκαν ήταν ανεξάρτητοι. Δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις, όλοι ανήκουν κάπου. Οι συνέλληνες όφειλαν να γνωρίζουν, αν και πιστεύω ότι ασφαλώς γνώριζαν.

Αλλά γιατί; Νομίζω ότι το θεμέλιο αυτού του αποτελέσματος είναι και το κατόρθωμα της κλεπτοκρατίας, η οποία μας κυβερνά από το 1974 και μετά. Τι κατόρθωσε; Έκανε το λαό άπατρη και τον κράτησε αμόρφωτο. Έτσι σήμερα στον μέσο Έλληνα δεν λέει τίποτα η ανάγκη για επιβίωση του Γένους και κανένας δεν μπορεί να δει τι γίνεται. Και αυτό που γίνεται είναι ότι η παγκοσμιοποίηση εξαφανίζει τον ελληνισμό. Τον εξαφανίζει και τον αντικαθιστά με ένα εξαθλιωμένο πλήθος ασιατών και αράβων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς έχασε. Και πώς μπορούσε να μην χάσει; Διαδήλωνε παντού ότι είναι μία από τα ίδια. Το μόνο που δεν είπε ήταν «ψηφίστε μας θα σας κλέβουμε το ίδιο και εμείς». Βέβαια, το εννοούσε σαφώς! Ακόμα έχει μέσα του όλο το δηλητήριο της αριστεράς, με αποτέλεσμα τις θέσεις του για τη λαθρομετανάστευση.

Χρυσή Αυγή. Οπωσδήποτε πήγε καλά. Θα την ήθελα ψηλότερα. Ο Εθνικισμός οφείλει να βρει το βηματισμό του. Είναι η μόνη ελπίδα για τον Έλληνα.

Ήμουν Αθήνα πριν τα περασμένα Χριστούγεννα και ξανά πριν το Πάσχα. Απογοήτευση. Σε κάθε μαγαζί του Κέντρου, υπάλληλοι ξένοι. Στα περίπτερα, πακιστανοί! Αναρωτιέμαι αν ήδη είναι πολύ αργά.