Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου



Επανέρχομαι μετά από καιρό με τις σκέψεις και τους αφορεσμούς μου!

Αν την Κυριακή έρθει πρώτο κόμμα ο Σύριζα προφανώς θα εφαρμόσει το μνημόνιο που φέσωσε στην δύσμοιρη Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση, η ΝΔ ως «σοβαρή» αντιπολίτευση θα ψηφίζει και θα κραυγάζει «ξεσκίστε τους» σε κάθε μέτρο που περαιτέρω εξαθλιώνει τους πολίτες αυτής της χώρας.

Από την άλλη, αν έρθει πρώτη η ΝΔ ο Σύριζα θα «θυμηθεί» ότι είναι «αριστερό κόμμα» και ως τέτοιο … δεν ψηφίζει μνημόνια!

Είναι ευρέως γνωστό και συγκλονιστικά ωμό γιατί έχοντας την πρωθυπουργία ο Σύριζα-Φραγκεστάην του κ Τσίπρα στηρίζει μνημόνιο: Περίπου 60 δισεκατομμύρια θα συνοδέψουν τα 70 δις που προορίζονται για την αποπληρωμή των δανείων της χώρας τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτά τα πρόσθετα 60 δις θα τα τσεπώσουν αυτοί που θα «κυβερνούν» τη χώρα τα επόμενα 3 χρόνια! Δηλαδή την ώρα που ο μέσος πολίτης θα μετατρέπεται σε άστεγο και επαίτη των συσσιτίων,  κάποιοι θα συνεχίζουν το γνώριμό τους χορό της κλεπτοκρατίας.

Αν σκεφτεί κανείς όλα τα παραπάνω θα κατανοήσει γιατί η εγχώρια πλουτοκρατία ψηφίζει Σύριζα. Είναι μάλλον η μόνη ασφαλής οδός που εγγυάται την απρόσκοπτη εφαρμογή του μνημονίου για τα επόμενα χρόνια.

Κλείνω με τη δήλωση Μιχαλολιάκου το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου στο Χατζηνικολάου: «αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη»! Αν ακούσετε το ηχητικό θα δείτε ότι γίνεται με απόλυτη πρωτοβουλία Μιχαλολιάκου και ενώ έχει προηγηθεί το θέμα και σχεδόν έχει τελειώσει η συνέντευξη. Προφανώς εγώ δεν είμαι αυτός που θα μπορούσε να ξέρει γιατί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε αυτή τη δήλωση. Δεν μπορώ όμως να φανταστώ ότι έγινε χωρίς σαφή σκοπό.