Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Τζιτζικώστας εκτέλεσε προβοκάτσια της ΝΔ


Πληροφορίες από το κυβερνητικό περιβάλλον λένε ότι ο κ Τζιτζικώστας εκτέλεσε προβοκάτσια που σχεδιάστηκε από το πρωθυπουργικό επιτελείο. Σκοπός ο αποπροσανατολισμός και κυρίως το άλλοθι για τους σαμαροβενιζέλους να μην παρουσιαστούν στις παρελάσεις.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτά τα παλαιοκομματικά καμώματα αφήνουν παντελώς αδιάφορους τους χειμαζόμενους συνέλληνες. Τουλάχιστον.

Όμως και για μια ακόμα φορά διαπιστώσαμε δύο αλήθειες.

Πρώτον. Την ποταπότητα του κ Παπούλια. Με τη χτεσινή ομιλία του πριμοδότησε την καταστρατήγηση του Συντάγματος και δίχασε. Όφειλε να μην αγνοήσει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εκλεγμένοι δημοκρατικά και επιβάλλεται να αντιμετωπίζονται ισότιμα. Με τον τρόπο του, μας μηνύει ότι δεν έχουμε δημοκρατία ούτε και τυπικά.

Δεύτερον. Οι αριστεροί όλων των αποχρώσεων δεν είπαν λέξη για το φασισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Χρυσή Αυγή. Αν αποκλείονταν αυτοί θα είχαμε πόλεμο. Αυτοί οι οποίοι πολέμησαν τον Ελληνικό Στρατό στο συμμοριτοπόλεμο. Αυτοί που πλαστογράφησαν την ιστορία. Κάναν υποκριτικές εκκλήσεις λήθης, ύστερα. Και τώρα μοστράρουν αποκλειστικά για πατριώτες! Εεε δεν τα ξεχάσαμε όλοι-όλα, κύριοι. Όχι._