Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΟΧΙ

Τα νέα για το «κούρεμα» και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας με βρήκαν στην Αθήνα. Και βέβαια, ο αναγνώστης πρέπει να διαβάζει το «κούρεμα» ως χρεοκοπία.

Στον αριθμό 55 της Ιεράς οδού, στον τοίχο ενός μισογκρεμισμένου κτιρίου, είδα μια γκραβούρα αγάλματος της Αθηνάς με μια ταμπέλα κρεμασμένη από το λαιμό «δεν ζητιανεύουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας». Σαν λεπτομέρεια στο γκράφιτι-ξεπατικούρα, το άγαλμα παριστάνεται με απλωμένο το χέρι σε στάση ζητιανιάς!

Ας είμαστε ρεαλιστές. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης πρέπει πρώτα απ’ όλα να κατηγορηθεί ως ελληνοκτόνο. Ξευτίλισε τον ελληνισμό. Έκλεψε και ξεπούλησε τη χώρα. Ο θυμός κάθε πατριώτη πρέπει επιτέλους να εκφραστεί.

Το 1940 το «ΟΧΙ» στον απελαύνοντα γερμανικό άξονα το είπε ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς και το τίμησε ο ηρωικός Ελληνικός λαός. Σήμερα με δεδομένους τους δοσίλογους κυβερνήτες, επαφίεται στον Ελληνικό λαό, και μόνο, να απαντήσει και πάλι «ΟΧΙ» στις επιτροπείες και τη γερμανική κατοχή.

Είναι η ώρα για την οργάνωση και δράση της Εθνικής Αντίστασης. Ας μην φανούμε κατώτεροι των προγόνων μας. Εμπνέουν αισιοδοξία οι λαϊκές αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη που είδαμε στα δελτία ειδήσεων. Τις χαιρετίζω και εγώ, πιστεύω μαζί με όλους τους πατριώτες. _