Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Η δράση των ΜΑΤ


Προχτές, η κυβέρνηση Παπανδρέου έδειξε σοκαριστικά το φασισμό της έναντι των ανυπεράσπιστων διαδηλωτών. Έναντι των ανέργων, των αγωνιούντων για το μέλλον τους και των κυνηγημένων Ελλήνων. Έναντι αυτών που με κάθε μέσο εξωθούνται σήμερα να φύγουν από την ίδια τους τη χώρα.

Αναφέρομαι στη δράση των ΜΑΤ. Δεν πάει άλλο. Ποια είναι επιτέλους η δουλειά αυτού του σώματος; Πληρωμένοι δολοφόνοι; Στυγνοί δολοφόνοι Ελλήνων στην υπηρεσία της εθνοκτόνου κατοχικής κυβέρνησης;

Και η υποκρισία των διαφόρων μιασμάτων-υπουργών ξεχείλισε το ποτήρι. Διατάζει υποτίθεται έρευνα γιατί στα βίντεο καταγράφηκε «βίαιη συμπεριφορά ανδρών των ΜΑΤ». Δε ντρεπόσαστε; Σε ποιους απευθύνεστε; Και ο πιο αφελής κατάλαβε ότι ακριβώς επειδή υπάρχουν τα βίντεο, η πολιτικάντιδες δολοφόνοι δικτακτορίσκοι «διατάζουν» έρευνα για να «νίψουν τας χείρας του αίματος.» Το γεγονός είναι ένα: Ο δολοφόνος του Σαμίνα ξαναχτύπησε.

Με πληροφορούν πατριώτες από μέσα από την αστυνομία. Οι εντολές ήταν ξεκάθαρες: Χτυπήστε αλύπητα. Καταστείλετε κάθε εστία εν τη γεννέσει.


Όμως κάποιος πρέπει να εξηγήσει τις ευθύνες τους και στους «ευέλπιδες» των ΜΑΤ. Όταν σκοτώνουν είναι δολοφόνοι. Το γεγονός ότι τους διέταξαν δεν τους απαλλάσσει. Και ακόμα πρέπει κάποια στιγμή «οι άνδρες των ΜΑΤ» να αναρωτηθούν ποιους υπηρετούν._